Fotografiar l’invisible a Catalunya Ràdio

Aquest matí Trescucarachas ha participat al programa “El matí de Catalunya ràdio d’estiu” a una taula amb el Dr.Jordi Monés, oftalmòleg del Centro Médico Teknon, la fotògrafa Carme Ollé  i Albert Cervelló, participant del curs que  “Trescucarachas” va poder realitzar gràcies a la col·laboració de l’Associació Discapacitat visual de Catalunya.

Al programa hem pogut fer un breu repàs del curs des-de els seus orígens amb el primer contacte amb els expedicionaris del Pol Sud i l’experiència amb l’Eric fins als projectes de futur. Hem passat una bona estona i hem gaudit del programa gràcies a la professionalitat i saber fer de Laia Claret, Francesc Soler,  i tot l’equip que el fan possible.

http://www.catradio.cat/audio/555540/Fotografiar-linvisible

Esta Mañana Trescucarachas ha participado en el programa de “El matí de Catalunya ràdio d’estiu” en una mesa compuesta por el Dr Jordi Monés, olftalmólogo del centro medico Teknon, la fotógrafa Carme Ollé afiliada a la ONCE y Albert Cervelló, participante del curso que trescucarachas pudo realizar gracias a la colaboración de la Associació Discapacitat visual de Catalunya.

En el programa hemos realizado un breve repaso desde la primera experiencia con los expedicionarios del polo sur a nuestros proyectos de futuro. Hemos pasado un buen momento y disfrutado del programa gracias a la profesionalidad i buen hacer de  Laia Claret, Francesc Soler, y todo el equipo que lo hacen posible.

http://www.catradio.cat/audio/555540/Fotografiar-linvisible

Anuncios
Esta entrada fue publicada en Recursos interesantes y etiquetada , , , , , . Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s